Lemezmegmunkálás felsőfokon

     

Rólunk, filozófiánkról néhány mondatban

 

Üdvözlöm Önöket! Gasparik Lajos vagyok, finommechanika műszerész, egyéni vállalkozó.

 

Vállalkozásomat 1996-ban alapítottam édesapámmal, azzal a céllal, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki egyedi tervek alapján készült finommechanikai termékekkel, szolgáltatásokkal. Tevékenységünket a kezdetektől fogva a gyors, precíz munkavégzés jellemzi, annak minőségét pedig ügyfeleink folyamatosan bővülő köre igazolja. Rohanó világunkban azon kevés vállalkozások közé tartozunk, akik továbbra is manufakturális keretek közt termelnek, lehetővé téve ezzel, hogy minden egyes elkészült termék minősége megegyezzen, így garantálva, hogy vásárlóinkhoz csak hibátlan, igényesen kivitelezett, méretpontos darabok érkezhessenek meg.

 

Hogyan rendelhet tőlünk? Egyszerűbb, mint gondolná!

 

Amennyiben megtisztel bizalmával és tőlünk rendeli meg a munkájához szükséges tokozatokat, alkatrészeket, együttműködésünk során mindvégig az Ön megelégedettsége lesz a legfontosabb számunkra. Ha már rendelkezik kész tervrajzokkal, a lehető leghamarabb rendelkezésére bocsájtjuk árajánlatunkat, amely alapján eldöntheti, minket kíván-e megbízni a termékek legyártásával. Ha kész tervek még nem állnak rendelkezésre, de konkrét elképzelései vannak, hogy nézzen ki az elkészült darab, segítünk a tervezésben is. Az előzetes megállapodást követően minden esetben mintadarabot készítünk, amelyet lemérhet, kipróbálhat, megbizonyosodva így, hogy pontosan azt fogja kapni, amire szüksége van. Csak ezek után kezdjük meg a termék sorozatgyártását a megrendelt mennyiségnek megfelelően. Munkatársaink hozzáértése és elhivatottsága garantálja, hogy minden elkészült darab pontosan ugyanolyan minőségű és méretű lesz, mint a mintadarab volt. Az elkészült termékek átvételére is számos lehetőséget biztosítunk. Átveheti őket személyesen Pilisborosjenőn, de házhozszállítást is kérhet. Ez esetben az elkészült termékek mennyiségétől függően tudjuk kiválasztani az Önnek legkedvezőbb szállítási módot.

 

Reméljük, hamarosan visszatérő ügyfeleink széles táborában üdvözölhetjük Önt is! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén még ma!

 

Elérhetőségeink:

 

 

Ugrás a lap tetejére